Apparatuur/micro-dermabrasie

Wilt u weer de kleding aan die afgelopen jaar zo leuk stond maar nu toch wel erg strak zit? Dan is een thermokuur welicht iets voor u: 1 à ½ kledingmaat slanker in ruim 3 weken met behulp van dieptewarmte. Ideaal voor probleemgebieden als buik, billen en benen.

Mesotherapie

Wat is mesotherapie?

Een mechanisme dat actieve bestanddelen (ampullen) de huid insluist, hier zonder het gebruik van naalden. Dit wordt gedaan met ultrasound geluidsgolven. Door gebruik van trillingen wordt de cel meer doorlaatbaar en zal de werkzame stoffen beter absorberen. Voor een blijvend huidverbeterend resultaat wordt geadviseerd de behandeling in kuurverband te nemen.

U kunt kiezen voor een:

  • liftende behandeling
  • hydraterend
  • anti-mimische lijntjes
  • voedend
  • anti-cellulitis voor het lichaam

De behandeling kan uitstekend gecombineerd worden met andere behandelingen als microdermabrasie of de verschillende gezichtsbehandelingen.

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Dit is een methode van verjonging door middel van mechanische peeling zonder het gebruik van kristallen, chemicalien of laser. Deze behandeling zorgt voor een veilige en gecontroleerde verwijdering van de dode huidcellen van de oppervlakkige huid en is minder agressief dan een op kristal gebaseerde behandeling. Door de zachte maar intense verwijdering van de dode huidcellen, wordt de regeneratie van de huid gestimuleerd, waardoor er een aanzienlijke verbetering is van het huidoppervlak. Hierdoor hervindt de huid haar natuurlijke jeugdige uitstraling terwijl op hetzelfde moment littekens, lijntjes, rimpeltjes en andere oneffenheden verminderen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, ongeacht de gevoeligheid niveaus.

Anti-cellulitis behandeling

In een kuur van 10x kunt u met behulp van mesotherapie de plaatselijke cellulitis verminderen. Prachtige zichtbare resultaten worden bereikt door vermindering van de omvang van de vetcellen, betere huiddoorbloeding en
een stevigere huid. Deze kuur wordt geadviseerd in combinatie met producten voor thuisgebruik en een voedingsadvies.