Chemische peeling

chemische peeling

Chemische peeling

Bij een chemische peeling wordt de huid door middel van een zuur oppervlakkig verwond waarna de huid opnieuw kan genezen. Hierna zal de huid gladder en egaler zijn dan daarvoor. Een peeling is zeer effectief bij rimpels, acne, pigmentaties en onregelmatigheden van de huid.

Behandeling

Vooraf wordt er gekeken of de behandeling geschikt is voor uw huid en voor wat u wilt bereiken. De peeling zal gedurende de behandeling een schrijnend gevoel geven en zal met voor- en nabehandeling een uur duren. De huid wordt na de peeling behandeld met Cell Fusion C producten en deze moeten thuis ook worden gebruikt om een goed resultaat te bereiken. De huid kan er na de behandeling wat schilferig en rood uitzien en wat strak aanvoelen maar dit zal snel verdwijnen en na enige dagen wordt het resultaat van de behandeling zichtbaar. Om pigmentatieveranderingen en verbrandingen te voorkomen is een 100% sunblock van Cell Fusion C verplicht en mag u desondanks niet in de zon komen (ook geen zonnebank). Om een goed resultaat te krijgen worden 4 tot 10 ( bij littekens) behandelingen geadviseerd.

Beste client, in verband met de lockdown is mijn salon gesloten voor behandelingen tot en met 19 januari. Ik ben wel op afspraak bereikbaar via de mail of app voor de verkoop van producten van la biosthetique en cell fusion die ik dan aan huis kan brengen of voor u opstuur. Ik wens u hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021. Ik hoop u snel weer te zien als dit alles achter de rug is.