De nieuwe najaarskleuren zijn er weer!

De nieuwe najaarskleuren zijn er weer!

Geplaatst door Grand-Jean in Nieuws 06 nov 2013

Prachtige kleuren: smokey eyes, expressieve oogpotloodkleuren in goud en emerald, prachtige nagellakkleuren: copper en deepsea. Tot veler vreugde is de lipstick in potloodvorm terug, heel gemakkelijk aan te brengen en in 3 verschillende kleuren beschikbaar: tender rose, blackberry en peach sorbet, alledrie longlasting.  Bij de aanschaf van een produkt krijg je er een boekje bij met daarin tips hoe je de kleuren kunt aanbrengen.

Plaats een reactie

Beste client, in verband met de lockdown is mijn salon gesloten voor behandelingen tot en met 19 januari. Ik ben wel op afspraak bereikbaar via de mail of app voor de verkoop van producten van la biosthetique en cell fusion die ik dan aan huis kan brengen of voor u opstuur. Ik wens u hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021. Ik hoop u snel weer te zien als dit alles achter de rug is.