Haarverzorging

Mooi haar!

Schoonheidssalon Grand-Jean is ook gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidverzorging.  De perfect op elkaar afgestemde produkten van la biosthetique brengen  haar en hoofdhuid in een optimale conditie.producten haarverzorging

Heeft u haaruitval? Is uw hoofdhuid te droog of te vet? Heeft u last van roos? Trekt of jeukt uw hoofdhuid? Is ze gevoelig? Heeft u problemen bij het stylen of finishen? La biosthetique heeft voor elk probleem een specifieke methode om het beste resultaat te verkrijgen voor uw persoonlijke hoofdhuid- en haarsituatie.

Droog haar en droge hoofdhuid

Als uw haar breekbaar is en uw hoofdhuid jeukt is er sprake van te weinig vet en is de hoofdhuid gevoelig. Dit kan haaruitval tot gevolg hebben. Methode vitalisante biedt dan de oplossing in een aangepaste shampoo, lotion en etherische olie.

Haaruitval

Sterke haaruitval kan vele oorzaken hebben: stress, ziekte, slechte voeding, hormonale schommelingen of genetische factoren. Dit leidt tot een verzwakking van de haarwortels. De actieve groeifase is korter en het haar valt vroegtijdig uit.
Methode regenerante biedt produkten die dit bestrijden. De volledige methode bestaat uit shampoo, ampullen en etherische olie.

Roos

Schilfers ontstaan als de immuunfunctie van de  hoofdhuid uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, verkeerde verzorging, te weinig slaap of verkeerde voeding. De methode anti-pelliculaire bestrijdt roos veroorzakende microben, zodat schilfers worden verwijderd en minder worden aangemaakt. De lijn bestaat uit shampoo, lotion en etherische olie.

Vet haar en vochtige hoofdhuid

Vet haar ontstaat door overproduktie van de talgklieren. Vochtig haar door te veel zweetkliersecretie. Het resultaat is een kapsel dat er vet en sliertig uitziet. De methode normalisante biedt afhankelijk van uw haar- en hoofdhuidconditie een keuze uit twee shampoos, lotions, en etherische olie.

anti ageGevoelige hoofdhuid

De hoofdhuid kan gevoelig worden door interne factoren als stress en voeding, maar ook verwarmingslucht kan deze reactie veroorzaken, met als gevolg: roodheid, spanningsgevoel, jeuk en drukgevoeligheid.
De methode sensitive zorgt op milde wijze dat bestaande reacies verzachten, de lijn bestaat uit shampoo, lotion en etherische olie.

Fijn haar

Als u last heeft van haar dat moeilijk in model te brengen is, weinig volume heeft zorgt methode stabilisante voor meer volume, betere haarkwaliteit, glans, voller haar met meer veerkracht. De lijn bestaat uit een shampoo, cremebehandeling en een finishprodukt in de vorm van een fluide.

Stylen

La Biosthetique biedt een grote variatie aan finishproducten als lak, gel, wax etc.

Advies

Om een juiste keuze te maken is het belangrijk om een afspraak te maken zodat er tijd en aandacht is om u het juiste produkt te adviseren. Met behulp van een hoofhuidcheck kan de conditie van uw haar- en hoofdhuid vastgesteld worden.