Nieuwe website online!

Geplaatst door Grand-Jean in Nieuws 23 sep 2013

Het is zo ver: de nieuwe website staat online! De site is nu beter bereikbaar en zichtbaar, ook op androidtoestellen, iPhones en tablets. Er wordt aandacht geschonken aan een aantal nieuwe behandelingen en er wordt extra aandacht geschonken aan de produkten voor het haar en de hoofdhuid van la biosthetique. Ook ga ik een blog bijhouden waar leuke tips en akties op zullen staan. Ik hoop dat iedereen enthousiast is en de blog gaat volgen.

Plaats een reactie

Beste client, in verband met de lockdown is mijn salon gesloten voor behandelingen tot en met 19 januari. Ik ben wel op afspraak bereikbaar via de mail of app voor de verkoop van producten van la biosthetique en cell fusion die ik dan aan huis kan brengen of voor u opstuur. Ik wens u hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021. Ik hoop u snel weer te zien als dit alles achter de rug is.