Over ons

schoonheidssalon alkmaar

Schoonheidssalon Grand-Jean is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen (ook duobehandelingen), anti-aging, huidverbetering, elektrisch ontharen, gellak, massage, cellulitevermindering en afslanken.

In de sfeervolle salon staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. Er wordt zoveel mogelijk met de handen gewerkt maar voor huidverbetering en het aanpakken van huidproblemen wordt specifieke apparatuur gebruikt. De behandelingen worden met u in overleg samengesteld en afgestemd op uw huid.

Voor anti-aging worden microdermabrasie, chemische peeling, massage en specifieke anti-aging producten gebruikt. Bij acne worden reinigingsbehandelingen uitgevoerd in combinatie met producten en eventueel chemische peeling. Om overbeharing definitief weg te halen wordt er gebruik gemaakt van elektrisch ontharen met de blendmethode. Het is ook mogelijk om steelwratjes en gesprongen adertjes weg te laten halen.

Om pigmentvlekken aan te pakken wordt microdermabrasie of chemische peeling gecombineerd met producten voor thuisgebruik om pigmentatie te verminderen.

In de salon worden twee verschillende merken gebruikt: La Biosthetique en Cell Fusion C. Dit zijn hoogwaardige merken die op uw huid aangepast kunnen worden om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. La Biosthetique combineert de krachten van de natuur met de laatste nieuwe kennis uit cosmetisch en biotechnologisch onderzoek ten bate van een goede conditie van uw huid.

Cell fusion C maakt gebruik van veilige nanotechnologie om werkstoffen op de juiste plek in uw huid te krijgen zodat een zo goed mogelijk resultaat bereikt wordt en is gespecialiseerd in huidproblemen als de vette (acne) en gevoelige huid, pigmentatie, couperose, grove poriën en vroegtijdige huidveroudering.

Afhankelijk van uw wensen en het advies wordt een keuze gemaakt om te starten met een van beide merken.