Goede bescherming met Cellfusion C

Goede bescherming met Cellfusion C

Geplaatst door Schoonheidssalon Alkmaar in Nieuws 18 mei 2016

In het voorjaar is het weer belangrijk om de zon op je huid te voelen. Het is natuurlijk wel belangrijk om je er goed tegen te beschermen, zeker als de zon verder in het seizoen steeds hoger aan de hemel staat. Cellfusion C bied in tegenstelling tot vele andere merken volledige bescherming tegen UV A en tegen UV B zodat u veilig van de zon kunt genieten.

cell fusion c

Plaats een reactie

Beste client, in verband met de lockdown is mijn salon gesloten voor behandelingen tot en met 19 januari. Ik ben wel op afspraak bereikbaar via de mail of app voor de verkoop van producten van la biosthetique en cell fusion die ik dan aan huis kan brengen of voor u opstuur. Ik wens u hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021. Ik hoop u snel weer te zien als dit alles achter de rug is.