La Biosthétique

Schoonheidssalon Alkmaar

In harmonie met de natuur

In onze schoonheidssalon wordt gewerkt met de hoogwaardige dierproefvrije producten van La Biosthetique. Binnen La Biosthetique is geheel in stijl met onze ecologische verplichting ten aanzien van de natuur een nieuwe schoonheidslijn ontwikkeld voor haar en huid: producten die biologische reinheid en natuurlijkheid combineren met luxueus genieten. Al deze producten zijn ecocert gecertificeerd, dit betekent onder andere dat de producten ingrediënten bevatten die tussen 95 en 100 procent van natuurlijke oorsprong zijn en dat ze voor een groot deel van gecontroleerde biologische landbouw afkomstig zijn.

Van basisbehandeling tot baden in de luxe van specialbehandelingen voor gezicht en lichaam!

Elk jaargetijde vraagt een aangepaste verzorging voor uw huid.  Bij schoonheidssalon Grand-Jean kunt u terecht voor een kleine reinigende behandeling tot een heerlijke speciaalbehandeling als de minilift. Natuurlijk kunt u ook gewoon terecht voor het verven van wimpers of wenkbrauwen, epileren, harsen, manicuren, (feest-)make-up en een verzorgende voetbehandeling.

Het is bij ons ook mogelijk om met twee personen tegelijkertijd een gezichtsbehandeling te ondergaan. Vraag naar onze mogelijkheden op het gebied van tijdelijk of definitief ontharen. (evt. vergoeding mogelijk via uw verzekeraar)

BASISBEHANDELING
van 60 minuten met La Biosthetique.
Een gezichtsreiniging, wenkbrauw epileren, rug-, hals- en decollete massage, masker en eventueel make-up.

JEUGDBEHANDELING
Een behandeling van 30 minuten waarbij meeeters, gerstekorrels en puistjes worden behandeld.

VOCHTPAKKING
Een heerlijke behandeling als uw huid na de zon wel wat vocht kan gebruiken.
Een combinatie van alles wat in een basisbehandeling gedaan wordt met een vochtpakking. Deze La Biosthetique behandeling duurt 90 minuten.

THERMOLIFT
Een combinatie van de basisbehandeling met een speciaal masker wat warm wordt na het opbrengen. Een combinatie-

behandeling duurt 90 minuten en is geschikt voor de oudere huid zodat de gezichtshuid er weer gladder en stralender uitziet.

DERMAROLLER
Dermarollertherapie is een revolutionaire behandeling op basis van microneedling. De huid wordt door deze techniek aangezet tot celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastine vezels. Een gladdere, gezonde huid is het resultaat. Ideaal bij acne-littekens, verouderde en door de zon beschadigde huid, grove poriën en rimpels.

BIO-ENERGIE BEHANDELING
Door stress en levensgewoonten raakt het lichaam verstoort. Bio-energie neemt gespannenheid en verkramptheid weg zodat er weer balans ontstaat. Een speciale lymfemassage gecombineerd met
acupressuur en aromatherapie.
(duur behandeling 45 minuten)

ELIXERLIFT BEHANDELING
Een combinatie van de basisbehandeling
met een extra massage met het biosthetiqueprodukt elixerlift om mimiek- rimpels te verzachten. Duur combinatie-behandeling 90 minuten.

EDITION DE LUXE BEHANDELING

Een combinatie van topverzorging van biosthetique en ontspanning, laat u verassen!
(duur van deze behandeling: 90 minuten).

FRIGI-MASKER

Een verkoelende vochtbehandeling in combinatie met de basisbehandeling.
Duur van deze combinatiebehandeling:
90 minuten; heerlijk als het warm is.

OOGBEHANDELING
Een heerlijk oogmasker met ontspannende lymfemassage rondom de ogen. Zorgt voor versnelde afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen.

AROMA-THERAPIE
Een 10 minuten behandeling waarbij acupressuur wordt gecombineerd met etherische oliën.

LICHAAMSBEHANDELINGEN
Ook voor lichaamsbehandelingen kunt u bij ons terecht: lichaamspeeling, algenpakking, rug- en lichaamsmassages, afslankbehandelingen en kuurbehandelingen voor cellulitis behoren tot de mogelijkheden.