Het belang van reiniging

Het belang van reiniging

Geplaatst door Schoonheidssalon Alkmaar in Nieuws 06 jun 2017

Laten we het hebben over de reiniging, één van de meeste ondergewaardeerde producten in de verzorging, maar essentieel als basis voor de andere verzorgingsproducten. Een goede reiniging zorgt ervoor dat andere producten hun werk kunnen doen, anders is een dure crème een verspilde uitgave.Ook zorgt een goede reiniging voor het terugbrengen van de juiste ph-waarde aan de huid in tegenstelling tot gewone zeep.

Een goede reiniging zorgt in tegenstelling tot kwalitatief inferieure producten dat noodzakelijke lipiden niet weggewassen worden: goedkope producten gebruiken slechte emulgatoren die zich overal aan binden: als ze zich binden met water en met de noodzakelijke intercellulaire lipiden van de huid spoelen de laatsten van de huid af met als gevolg een gat in de beschermingslaag van de huid. Hierdoor wordt de huid steeds kwetsbaarder.

Vraag hier naar een goede reiniging, die kan afhankelijk van wat u wenst van La Biosthetique zijn of van Cell fusion C. Binnen deze merken zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw huid.

Plaats een reactie