Kadobon: een leuk idee voor de feestdagen!

Kadobon: een leuk idee voor de feestdagen!

Geplaatst door Schoonheidssalon Alkmaar in Nieuws 10 dec 2014
Geen idee voor een leuk kado met de feestdagen? Een kadobon voor een heerlijke gezichtsbehandeling is altijd een goed vooruitzicht. In de salon is het ook mogelijk om met 2 personen tegelijk een behandeling te krijgen, misschien een leuk idee voor uw dochter, moeder of vriend(in)?
Geef even een belletje op 072-5115255 en de bon ligt voor u klaar!
Verder wens ik iedereen hele gezellige feestdagen en alle goeds voor 2015!

Plaats een reactie

Beste client, in verband met de lockdown is mijn salon gesloten voor behandelingen tot en met 19 januari. Ik ben wel op afspraak bereikbaar via de mail of app voor de verkoop van producten van la biosthetique en cell fusion die ik dan aan huis kan brengen of voor u opstuur. Ik wens u hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021. Ik hoop u snel weer te zien als dit alles achter de rug is.