Nieuwe productlijn La Biosthetique

Nieuwe productlijn La Biosthetique

Geplaatst door Schoonheidssalon Alkmaar in Nieuws 09 mei 2015

lab-forme-actif-overviewLa Biosthetique heeft een geheel nieuwe productlijn voor het lichaam: naarmate men ouder wordt verandert de huid. Het huidoppervlak wordt droog, rimpelig en verliest zijn elasticiteit. Meer dan 90 % van de vrouwen krijgt last van cellulite of sinaasappelhuid, de kuiltjes op de bovenbenen, billen en zelfs armen. De oorzaak ligt in het vrouwelijk bindweefsel en de vetcellen. Het weefsel verzwakt waardoor de putjes oprukken.

De nieuwe verstevigers uit de celactieve intensif-Body-Line DERMOSTHETIQUE FORME-ACTIF maken gebruik van een revolutionair werkstoffencomplex voor een strakkere huid, meer stevigheid en minder putjes. De lijn bestaat uit: TRAITMENT DECOLLETE, TRAITEMENT CORPS EN TRAITEMENT SILHOUETTE.

Wellicht iets om uit te proberen!

Ook is de nieuwe trendmake-up van het voorjaar/zomer 2015 weer uit met prachtige oogschaduw en lipstickpotloden.

Plaats een reactie

Beste client, in verband met de lockdown is mijn salon gesloten voor behandelingen tot en met 19 januari. Ik ben wel op afspraak bereikbaar via de mail of app voor de verkoop van producten van la biosthetique en cell fusion die ik dan aan huis kan brengen of voor u opstuur. Ik wens u hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021. Ik hoop u snel weer te zien als dit alles achter de rug is.