Nieuwe SPA-lijn La biosthetique

Nieuwe SPA-lijn La biosthetique

Geplaatst door Schoonheidssalon Alkmaar in Nieuws 01 feb 2016
La biosthetique heeft nu een compleet nieuwe verzorgingslijn voor het lichaam. In de winter wil de huid door de centrale verwarming en de vrieskou nog wel eens droog aanvoelen, hiervoor heeft biosthetique de SPA L’Huile ontwikkeld: een verzorgende lichaamsolie voor een zijdezachte huid. De olie trekt snel in en ontspant de huid. De SPA-lijn omvat ook een hydraterende, verzachtende bodymilk voor na iedere douchebeurt, een peeling bodyscrub en een douchegel. Elk SPA produkt bevat actieve stoffen uit melk en yoghurt zodat de ph-waarde van de huid behouden blijft.
De hele lijn heeft een frisse geur van limoen, basilicum en citroengras gecombineerd met kruidige, warme geuren van rose peper, vanille en cedernoot.
Een echte aanrader!

Plaats een reactie

Beste client, in verband met de lockdown is mijn salon gesloten voor behandelingen tot en met 19 januari. Ik ben wel op afspraak bereikbaar via de mail of app voor de verkoop van producten van la biosthetique en cell fusion die ik dan aan huis kan brengen of voor u opstuur. Ik wens u hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021. Ik hoop u snel weer te zien als dit alles achter de rug is.