Zelfliefde als superkracht bij Schoonheidssalon Grand-Jean

Zelfliefde als superkracht bij Schoonheidssalon Grand-Jean

Geplaatst door Schoonheidssalon Alkmaar in Nieuws 17 okt 2023

Wanneer je echt van jezelf houdt, zie je dat niet alleen van binnen, maar straal je dat ook naar buiten uit. Bij Schoonheidssalon Grand-Jean in Alkmaar omarmen we dit met de nieuwe herfst- en wintercollectie van La Biosthetique. Net zoals zelfliefde in verschillende vormen komt, bieden wij behandelingen die je eigen, unieke persoonlijkheid naar voren laten komen. Het gaat ons niet om een extreme make-over, maar om het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid.

MARTHE

Bij deze look draait alles om de betovering van lang haar. Het is een moderne, draagbare stijl met echte catwalk allure. De bijpassende make-up is fris en licht, met soms een knipoog naar speelse kleuren. Denk aan oogschaduw die glanst als een turquoise-blauwe zee, of een zachte glans in een fonkelende rosétint.

ALEX

Deze look viert de kracht van natuurlijkheid. De make-up is subtiel, laat je huid stralen en geeft je ogen en lippen net dat beetje extra. En voor wie eens wat anders wil: er is een versie met een chique uitstraling. De krachtige contouren van de bijbehorende make-up, met donkerrode nagels als stoer accent, maken het helemaal af.

EMMA

Kort, maar zeker krachtig. De make-up is subtiel en bijna doorschijnend. Denk aan oogleden die sprankelen in een rosé champagne tint, zacht glanzende wangen en roze, glanzende lippen. Voor wie het wat gewaagder wil, is er een versie met een opvallende look. De make-up blijft bescheiden maar onweerstaanbaar, met zachte kleuren die je ogen en lippen complimenteren.

Plaats een reactie